TEXNIKA UNIVERSITETI BITIRUVCHILARIDA KASBIY STRESS VA MEHNAT BOZORIGA MOSLASHUV PSIXOLOGIYASI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Texnika universiteti bitiruvchilari kasbiy faoliyatga o‘tishda turli psixologik stress va qiyinchiliklarga duch keladi. Ushbu maqolada bitiruvchilarning kasbiy stressga javobi, mehnat bozoriga moslashuv psixologiyasi va moslashuv strategiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda kognitiv, hissiy va motivatsion omillar, shuningdek, ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning roli ko‘rib chiqiladi.