MAQOMNING ASHULA YO‘LLARI VA ULARNING TARKIBI XUSUSIDA (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Har bir maqomda ashula yo‘li Saraxborlardan boshlanib, uning Taronalariga, so‘ng suporish vositasi bilan Talqinga, keyin yana suporish Nasrlarga, ularning Taronalaridan so‘ng Ufarlarga ko‘chib, ashula turkumi bir butun holda yakunlanadi.