АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ИНИЦИАТИВНОГО БЮДЖЕТИРОВАНИЯ В РЕСПУБЛИКЕ УЗБЕКИСТАН (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Maqolada tashabbusli budjetlashtirish tizimining joriy etilishi, uning iqtisodiy mohiyati va afzalliklari, tashabbusli budjet jarayonlarida fuqarolarning ishtirok etish tartibi, budjet mablag‘larini to‘g‘ri va samarali sarflash, tashabusli budjetlashtirishni takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab qiqilgan