TA’LIM JARAYONIDA SHAXSNING MUSTAQIL FIKR YURITISH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatini shakllantirishning pedagogik mexanizmlari, uning mazmun-mohiyati, psixologik-pedagogik asoslari, shuningdek, mustaqil fikrlashni rivojlantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va interfaol metodlarning o‘rni yoritilgan.