ВЛИЯНИЕ РАЗЛИЧНЫХ ФАКТОРОВ НА УРОЖАЙНОСТЬ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ КУЛЬТУР (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ушбу мақолада ғўза экини ҳосилдорлигига таъсир этувчи факторлар орасидаги қатъий функционал параметрларининг боғлиқликни белгиловчи кўп омилли регрессия усулидан фойдаланиб математик модел ишлаб чиқилиб, унинг асосида дастур ишлаб чиқилди ҳамда ечимлари олинган.