CHIZMA SHRIFTLARINI BAJARISHGA QO’YILGAN ASOSIY TALABLAR (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada chizma shriftlarining qisqacha rivojlanish tarixi, harflarning paydo bo’lishi va uning rivojlanish bosqichlari, shu bilan birgalikda chizmachilik fanida qo’llaniladigan shrift turlari va ularning qo‘llanilish jarayonlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.