HARBIY PSIXOLOG FAOLIYATIDA IJTIMOIY INTELLEKTNING MOHIYATI VA MAZMUNI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada harbiy psixologning kasbiy faoliyatida ijtimoiy intellektning tutgan o‘rni tahlil etiladi.