PEDAGOGIK MAHORAT” FANINI O‘QITISH JARAYONIDA KASBIY DEONTOLOGIK KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur maqolada pedagogik mahorat fanini o‘qitish jarayonida bo‘lajak pedagoglarda kasbiy deontologik kompetensiyani rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda deontologik kompetensiyaning mazmuni, tarkibiy qismlari hamda uni shakllantirishga xizmat qiluvchi pedagogik yondashuvlar yoritilgan. Ilmiy manbalar asosida interaktiv metodlarning samaradorligi asoslab berilgan.