PAZANDACHILIK TERMINLARINING SHAKLLANISHIDA ICHKI MANBALARNING O‘RNI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Maqolada pazandachilik terminologiyasining shakllanishida va rivojlanishida ichki manbalarning o‘rni va ahamiyati qay darajada ekanligi, ichki manbalar orqali so‘z yasash yo‘li bilan leksikaning boyishi, o‘z qatlam, tub turkiy so‘zlar ma’nolari o‘rganilib, pazandachilik terminologiyasining boyib borishida asqatadigan jihatlari ochib berilgan.