СРАВНИТЕЛЬНЫЙ АНАЛИЗ МЕЖДУНАРОДНЫХ СТАНДАРТОВ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА ПРИ ПРЕДОСТАВЛЕНИИ ГОСУДАРСТВЕННЫХ УСЛУГ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarini samarali boshqarish va sifatni oshirishda korporativ yondashuv printsiplarini joriy qilishning asosiy yondashuvlarini ko‘rib chiqadi. U resurslardan samarali foydalanish, stratejik rejalashtirish, KPI (asosiy ko‘rsatkichlar) va hamkorlik asosidagi innovatsiyalar yordamida boshqaruv samaradorligini oshirish yo‘llarini taklif etadi.