ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ЖАРАЁНИДА ҚЎЛЛАНИЛГАН ТИТАН (IV) ОКСИДИ РЕАГЕНТЛАРИНИ САНОАТДА ҚАЙТА ФОЙДАЛАНИШ ИМКОНИЯТЛАРИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ишлатилган титан IV-оксиди (TiO₂) қайта регенерация қилиш бўйича тавсиялар ва қилинган иишларнинг натижаси баён этилган.