КОРРОЗИЯ ТУРЛАРИ, ГАЗ ҚУДУҚЛАРИДА КОРРОЗИЯ ТЕЗЛИГИНИ АНИҚЛАШ УСУЛЛАРИ ВА ЭКСПЕРИМЕНТ НАТИЖАЛАРИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Коррозиянинг келиб чиқиши, турлари, газ қудуқларида коррозия тезлигини аниқлаш усуллари ва қудуқда олиб борилган иишларнинг натижаси баён этилган.