MAKTAB TA’LIM TIZIMIDA SUN’IY INTELEKT IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalarning maktab ta’lim sohasidagi ahamiyati, imkoniyatlari va muammolari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston va xalqaro tajribalar misolida maktablarda inklyuziv ta’limni rivojlantirishga qaratilgan ilg‘or pedagogik psixologik hamda korreksion yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.