TO’QIMACHILIK KORXONLARIDA ISHLAB CHIQARISH XARAJATLARI HISOBI VA AHAMIYATI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur tezisda to’qimachilik korxonlarida to’qimachilik korxonlarida ishlab chiqarish xarajatlari hisobi va uning ahamiyati, zaruriyatiga oid masalalar tadqiq etilgan.