LOYIHA METODI MEDIA TA'LIMNING SINFDAN TASHQARI SHAKLI SIFATIDA (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada sinfda media ta'limning tashkiliy shakllari yoritilgan. Jumladan, mediata’limning loyiha usuli kabi sinfdan tashqari shakllariga tavsif berilgan, individual loyihalar, bir predmetli, fanlararo va ijodiy loyihalar tavsiflari berilgan. Dizayn bosqichlariga e'tibor qaratiladi. Maqolada ushbu usullarning har birining didaktik imkoniyatlari va qo'llash sohalari ko'rib chiqiladi.