RAQAMLASHTIRISHNING INGLIZ TILINI O‘QITISHGA IJOBIY VA SALBIY TA’SIRI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur maqolada raqamlashtirishning ingliz tilini o‘qitish jarayoniga bo‘lgan ta’siri, xususan, uning ijobiy va salbiy tomonlari tahlil qilinadi. Ta’limda raqamli vositalar va onlayn platformalar o‘quvchilarning til o‘rganish samaradorligini qanday oshirishi mumkinligi, shuningdek, bu texnologiyalarni qo‘llashda yuzaga keladigan muammolar va cheklovlar ko‘rib chiqiladi.