BOSHLANG’ICH SINFLARDA TARBIYA DARSLARINI INGLIZ TILI BILAN BOG’LAB TASHKIL ETISH USULLARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya darslarini ingliz tili darslari bilan bog’lab tashkil etish, integratsiyalash yo`llari, usullari va vositalari ko’rsatilgan.