ТАРЖИМАШУНОСЛИКНИНГ АХАМИЯТИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Бу мақолада, адабиётда таржимашуносликнинг аҳамияти, унинг ўрни ва ролини олимларнинг фикрлари асосида мухокама килиниб ўрганиш мақсад қилинади.