GENLARIMIZDAGI MUAMMO: IRSIY KASALLIKLAR HAQIDA HAQIQATLAR (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqola hozirgi kunda aholi orasida keng tarqalib borayotgan irsiy kassaliklar, bu kasalliklarga chalingandan so’ng odamlarda kuzatiluvchi belgilar haqida ma’lumot beradi.