BOSHLANG‘ICH SINFDA DIZARTRIYALI O‘QUVCHILAR NUTQINING KOMPLEKS DIAGNOSTIKASI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada dizartriya nitq kamchiligini har tomonlama kompleks tekshirish tadbirlari yoritilgan bo‘lib, bu ma’lumotlar nutq kamchiligini aniqlash hamda to‘gr‘i logopedik xulosa berish imkonini yaratadi.