AMIR TEMUR DAVRIDA ADABIYOT VA SAN’ATNING RIVOJLANISHI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Amir Temur davrida yurtimiz xalqlari hayotida olamshumul buyuk yuksalish, ya’ni, “Ikkinchi renessans” jarayonlari ro‘y bera boshlagani bilan shonli tariximizdan alohida o‘rin oldi. Ushbu maqolada Amir Temur davrida adabiyot va san’at rivoji haqida fikr yuritiladi.