KORXONALARDA XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA NOMODDIY AKTIVLAR TAN OLISH MASALALARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Maqolada nomoddiy aktivlar hisobini halqaro standartlar asosida tashkil etish masalalri, nomoddiy aktivlarning turlari, ularni tan olish mezonlari hamda hisobda to’g’ri aks ettirish masalalari yoritilgan.