PAXTA TOLASINI OLISHDA NAVLARIGA KO‘RA SIFAT KO‘RSATKICHLARINI TAHLILI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Paxta tolasi to‘qimachilik sanoatida muhim xomashyo hisoblanib, uning sifat ko‘rsatkichini oshirish uchun texnologik jarayonlarini takomillashtirish orqali erishiladi. Mavjud paxta selesiya navlaridan kelib chiqib dastlabki ishlov berish jarayonini yaxshilash uchun mashina konstruksiyasini tahlil qilish lozim.