ҚЎЛЛАНИЛГАН БИОСТУМЛИЯТОРЛАРНИНГ КУНГАБОҚАР ЎСИМЛИГИНИНГ ЎСИШИ, РИВОЖЛАНИШИ ВА ҲОСИЛ ЭЛЕМЕНТЛАРИНИНГ ШАКЛЛАНИШИ ВА ҲОСИЛДОРЛИГИГА ТАЪСИРИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Буғдойдан кейин такрорий экилган кунгабоқарнинг “Валя” навини уруғи учун етиштирилганда Экосил 50 г/л, Экогум комплекс ҳамда Экогум ФК препаратлари биргаликда қўллаш самарали бўлган.