O‘ZBEK TILIDAGI SO‘Z BIRIKMASINING SINTAKTIK TASNIFI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Ushbu maqolada O’zbek tilidagi so’z birikmasining sintaktik tasnifi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bunda so’z birikmasi, uning turlari va birikish usullari haqida muhokama qilingan va misollar orqali yoritilgan.