ҚУРИЛИШ МАТЕРИАЛЛАРИ КОРХОНАЛАРИГА ИННОВАЦИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШДА РИСК ДАРАЖАСИНИ БАҲОЛАШ ТАҲЛИЛИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
мақолада қурилиш материаллари корхоналарига инновацияларни қўллашда риск даражасини баҳолаш таҳлили илмий жиҳатдан тадқиқ этилган.