ЯҚИНДА ИМОМ МОТУРИДИЙ ИСЛОМШУНОС ЎРНИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Ушбу мақолада, яқинда Имом Мотуридий исломшунос ўрни ҳақида батавсил ёритилган. Мазкур нашрга тадқиқот материали илова қилинган бўлиб, унда Имом Мотуридий ва унинг мероси ўрганилган.