ЎЗБЕКИСТОН ИҚТИСОДИЁТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ – УСТУВОР ВАЗИФА СИФАТИДА (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Ушбу мақолада муаллиф томонидан Ўзбекистон иқтисодиётини ривожлантиришда бозор муносабатлари талабларига жавоб бера оладиган иқтисодчи мутахассисларни тайёрлашга боғлиқлиги, иқтисодчи кадрларни тайёрлашда уларни иқтисодий билимлар билан қуроллантириш, таълим муассасалари ўқувчиларини иқтисодий саводхонлигини оширишга қаратилган фикрлар келтирилган.