XALIQ SAZ ÁSPABLARINIŃ RAWAJLANIW TARIYXI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Dúniyada milliy hám jáhán kórkem óneriniń dúrdana qurallarında oqıwshı-jaslardı oqıtıwda milliy Ózbek xalıq saz áspablarında jeke hám jámáát bolıp atqarıwdıń kreativ kompotentligi metodları, kórkem-estetikańın rawajlandırıwǵa baylanıslı bir qatar ilmiy izleniwler alıp barılmaqta.