2022-YILGI PISA XALQARO DASTURI NATIJALARI: PISA XALQARO BAHOLASH DASTURLARIDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGINI BAHOLASH USULLARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi haqida shuningdek, o‘quvchilarning o‘qish savodxonligini baholash qay tartibda baholash kerakligi aytib o’tilgan.