ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДАГИ (ОТМ) ИННОВАЦИЯЛАР СОНИ ВА УНГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАРНИНГ ЭКОНОМЕТРИК ТАДҚИҚИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Мақолада олий таълим муассасалари томонидан рўйхатдан ўтказилган интеллектуал мулк объектлари сони ва унга таъсир этувчи омиллар ўртасидаги боғлиқликни таҳлил қилиш, улар ўртасидаги боғлиқлик моделини тузиш ҳамда ушбу моделдан фойдаланган ҳолда келгуси йиллар учун прогнозларни амалга ошириш масалалари ёритилган.