“QIROL LIR” TRAGEDIYASIDA EPIZODIK OBRAZLAR MISOLIDA INSON QISMATINING IFODALANISHI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqola jahon madaniyati klassik asarlaridan biri “Qirol Lir” tragediyasida epizodik obrazlar misolida inson taqdiri idodalanishini tahlil etadi.