INKLYUZIV TA’LIM VA DISKRIMINATSION OMILLAR (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada shaxsning xulq-atvor repertuarini belgilovchi motivatsion-ehtiyoj strukturasini realizatsiya etish masalalari, bu jarayon real ilmiy tadqiqotlarga asoslanishi lozimligi, amaliy ahamiyati, amalga oshirish yuzasidan mas’ul va manfaatdor tashkilotlarning hamkorlik faoliyatlari, hamda samaradoligi yuzasidan ilmiy qarash va tahlillar bayon etilgan.