ТАЛАБАЛАРНИ ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ СОҲАСИДА ИЛМИЙ ФАОЛИЯТГА ЙЎНАЛТИРИШНИНГ МАЗМУНИ ВА БОСҚИЧЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ушбу мақола жисмоний маданият таьлим йўналиши талабаларнинг илмий-ижодий ишларини амалга оширишлари параметрларга жавоб бера оладиган мутахассисларни илмий-ижодий фаолиятини ижобий амалга ошириш оқали келгусида мазкур таълим йўналиши истиқболини такомиллашиш борасида фикр юритилади.