O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA TARIXGA OID TERMINLARNING O‘RGANILISHI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Maqolada sohaviy terminologiya va uning taraqqiyoti masalalari, shuningdek, O‘zbek tilining izohli lug‘atida tarixga oid terminlarning berilishi va ularning lingvistik tahlili masalalari atroflicha yoritib o‘tilgan.