ONA TILI DARSLARINI INTEGRATSIYA USULLARIDA TASHKIL QILISH (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada ona tili darslarini o‘qitish jarayonida integratsiyalashgan darslarda fanlararo aloqadorlikni ta’minlash masalalari, ona tilini adabiyot fani bilan bog‘lab o‘rgatishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.