ТҮРКІ ТІЛДЕРІНДЕГІ ЖАЙ СӨЙЛЕМНІҢ ИНТОНАЦИЯСЫН ЭКСПЕРИМЕНТТІ-ФОНЕТИКАЛЫҚ ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Сөйлеу тіліндегі сөйлемдердің мағынасына байланысты интонацияның адамдарыдың қарым-қатынасындағы алатын орны да ерекше екені белгілі.