HARAKATGA DOIR MASALA TURLARI VA ULARNI YECHISH USULLARI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Harakatga doir masalalar matematika fanining asosiy qismlaridan biri hisoblanadi. Bu turdagi masalalar bolalarda boshlang‘ich maktab yoshidan boshlab o‘rgatila boshlanadi.