КУРАШЧИЛАРНИНГ ТЕЗКОР - КУЧ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УЧУН АЙЛАНМА МАШҒУЛОТ ВОСИТАЛАРИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
Малакали курашчиларнинг мусобақа фаолияти таҳлилидан олинган натижалар машғулот жараёнини режалаштиришга янгидан ёндашишга имкон яратади. Яъни мусобақа даврининг маълум бир босқичларида қўлланиладиган тайёргарлик воситалари йўналиши ва ҳажмини қайта кўриб чиқишга ёрдам беради.