ҒЎЗА НАВЛАРИ СЕЛЕКЦИЯСИДА ҚИММАТЛИ ХЎЖАЛИК БЕЛГИЛАРНИНГ ИРСИЙЛАНИШИ, ЎЗГАРУВЧАНЛИГИ ВА ШАКЛЛАНИШИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
мақолада ғўза навлари селекциясида қимматли хўжалик белгиларнинг ирсийланиши, ўзгарувчанлиги ва шаклланиши ҳақида гап борган.