AXBOROT KOMPETENTLIKNI BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA RIVOJLANTIRISH TIZIMI (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
Maqolada “kompetensiya”, “kompetentlik” tushunchalarining metodologik tahlili keltirilgan.Hamda fan va texnika rivojlangan hozirgi paytda ta’lim sohasida Axborot kompetentlikni bo’lajak o’qituvchilarda rivojlantirish tizimi haqidagi fikr va ma’lumotlar bilan berilgan.