ИЗМЕНЕНИЕ ФИЗИКО-МЕХАНИЧЕСКИХ СВОЙСТВ ЗАСОЛЁННЫХ ГРУНТОВ ПРИ ИХ ЗАМАЧИВАНИИ И ВЫЩЕЛАЧИВАНИИ (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
Ўта чўкувчан шўрланган грунтларнинг намланганида ва уларнинг таркибидан тузларнинг ювилиши ҳисобига структураси, таркиби, ва хоссаларининг ўзгариши ёритилган. Олинган натижаларнинг пойдевор ва заминларни ҳисоблашдаги аҳамияти кўрсатилган.