(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Сўннги ўн йилликда инволюцион давр депрессив бузилишларга бўлган ёндошув анчагина ўзгарди. Касалликнинг кечишини тарихий услубларни сақланган ҳолда депрессив бузилишларни аниқлашда яхши ва ёмон сифатли гуруҳларга ажратилган (Jhingan H.P., Sagar R., 2001; Baldwin R. Cand Gallagley A., 2006), бу гуруҳларнинг клиник кечишида аниқ мезонлари ҳақида тасаввурлар кенгайди.