(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Qishloq xo‘jaligi va kimyo sanoatining maqolada hozirgi davr va kelajagidagi rivoji uchun zarur bo‘lgan bir qator asosiy noorganik maxsulotlar – sulfat kislota, oleum, sintetik ammiak, nitrat kislotasi, karbamid, kalsiy sianamidi, sian birikmalari va azot, kislorod, vodorod, uglerod monooksidi, uglerod dioksidi kabi xomashyolarni xossalari, ishlab chiqarish asoslari, turlari, texnologik tasvirlash, asosiy jixozlarni tuzilishi va ishlash prinsiplarini o‘rgatishdan iboratdir.