(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Hozirgi kunda qishloq xo‘jalik ekinlarini yetishtirishda tuproq-o‘simlik - suv bog‘liqligi asosiy masalalardan biri hisoblanadi. Dunyoning qishloq xo‘jalik ekinlaridan yuqori hosil olishda suv bilan bir qatorda tuproqni holati ham inobatga olinishi katta ahamiyat kasb qiladi.