(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatini shakllantirishning pedagogik mexanizmlari, uning mazmun-mohiyati, psixologik-pedagogik asoslari, shuningdek, mustaqil fikrlashni rivojlantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va interfaol metodlarning o‘rni yoritilgan.