(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada AQSH va Xitoy Xalq Respublikasi o‘rtasidagi savdo urushining kelib chiqish sabablari, asosiy bosqichlari hamda uning global iqtisodiyotga ta’siri tahlil qilinadi. Savdo cheklovlari, boj tariflari va texnologik raqobat masalalari asosiy e’tibor markazida bo‘lib, mazkur jarayonning rivojlanayotgan davlatlar uchun oqibatlari ham ko‘rib chiqiladi.