(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada oilada bolalarni estetik tarbiyalashning hozirgi holati tahlil qilinib, mavjud ijtimoiy-pedagogik muammolar yoritilgan. Tadqiqot so‘rovnoma, kuzatuv va empirik tahlil usullariga tayangan holda olib borilgan. Ota-onalar va pedagoglarning estetik tarbiya haqidagi qarashlari hamda bolalarda shakllanayotgan estetik his-tuyg‘ular o‘rganilgan. Natijada, oilaviy estetik tarbiyani takomillashtirish uchun zarur bo‘lgan mexanizmlar ishlab chiqilgan.