(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqola buyuk ma’rifatparvar jadidlar haqida keltirib o‘tilgan. Ilm ma’rifat yo‘lida qilgan faoliyati, insonlarni ilm olishlari uchun yaratilgan sharoit haqida yaratilgan sharoitlar aytib o‘tilgan.