(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning shakllanishi, texnologik o‘zgarishlarning mehnat bozori tuzilmasiga ta’siri, yangi kasblar paydo bo‘lishi, an’anaviy bandlik tizimining o‘zgarishi, masofaviy mehnat va raqamli ko‘nikmalarning o‘sishi tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston sharoitida raqamli iqtisodiyotning rivojlanishi va uning mehnat resurslariga ta’siri haqida so‘z yuritiladi.